Ontdek hoe
wij werken!

Efficiënt wegbeheer

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat zich bezighoudt met het uitvoeren van non-destructieve wegmetingen, daarnaast doen we onderzoek. We leveren informatie over de opbouw en status van jouw weg of compleet areaal en geven daarin advies. Dit doen we voor zowel de aannemer als de wegbeheerder.

Wat kunnen de Wegenscanners voor jou betekenen?

  • Wij geven een snel een compleet inzicht van bestaande wegen;
  • Wij brengen voor de start van een aanleg- of onderhoudsproject alle risico’s in kaart;
  • Wij bieden deze informatie in een overzichtelijke rapportage en in het gewenste formaat;
  • Wij analyseren en adviseren zodat jij duurzaam wegbeheer- en onderhoud kunt uitvoeren;
  • We begrijpen dat een project altijd gisteren klaar moet zijn. We denken altijd mee met wensen en kunnen jou snel van de juiste informatie voorzien;

Onze kracht is het uitvoeren van non-destructieve wegmetingen en de analyse daarvan. Complexe materie die je ‘niet zomaar even’ doet.

Inmiddels hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met deze technieken. Deze ervaring gebruiken we dagelijks voor het uitvoeren van wegmetingen en de analyse van de ingewonnen data, maar zetten we ook in om nieuwe toepassingen in de wegenbouw te implementeren.

Scannen

Met innovatieve technieken scannen wij wegen. Zo kunnen we iets zeggen over mogelijke risico’s, dikte en kwaliteit van het asfalt.

Beheren

Goed wegbeheer staat of valt met de juiste informatie. Met onze informatie vanuit het scannen én de tools die wij bieden kun jij efficiënt en gemakkelijk jouw areaal beheren.

Adviseren

Tijdens het scannen van bestaande wegen komen we vaak bijzonderheden tegen. Denk aan schades/asfaltwapening in de constructie of afwijkingen in de bodem. Met onze kennis van zaken geven we hierin ook een gedegen en onderbouwd advies.

KlantervaringenGemeente Putten

De Wegenscanners leveren waardevolle informatie. Op basis daarvan maken we vaak andere keuzes en zetten we ons beschikbare budget nog efficiënter in. Klaas Wijma - Beheerder Wegen - Gemeente Putten  

Gemeente Houten

De Wegenscanners laten zien wat je niet kunt zien, zodat verrassingen tijdens de uitvoering worden voorkomen.     Martin Rakke - gemeente Houten

Rijkswaterstaat (renovatie IJsselbruggen)

“De informatie van de Wegenscanners is erg waardevol geweest. De informatie gaf ons compleet inzicht in de mogelijk risico’s”   Bert Stoeten - Rijkswaterstaat (Renovatie IJsselbruggen)

Rijkswaterstaat

“De Wegenscanners staan altijd voor je klaar en denken mee. Bovendien scheelt hun oplossing enorm in de kosten omdat je bijvoorbeeld geen verkeersmaatregelen hoeft te nemen.”

Ron Veenstra - RijkswaterstaatKiwa Koac

"De combinatie van kennis (civiel en geofysica) die De Wegenscanners in huis hebben, samen met hun flexibiliteit en het snelle schakelen, maakt dit voor mij de ideale partner in wegonderzoek.”

Arjan de Looff - Kiwa KoacGemeente oude IJsselstreek

“Ik zou De Wegenscanners willen aanraden aan iedere gemeente! Ze gebruiken hun jarenlange ervaring en informatie van klanten om zichzelf dagelijks te verbeteren. De oplossing van De Wegenscanners biedt alle informatie die ik nodig heb!”

Alex Bröring - Gemeente Oude IJsselstreekDe Wegenscanners

Schakel De Wegenscanners in en zorg dat je ‘in control’ bent in jouw wegbeheer en -onderhoud.

  • >20.000 km gescand
  • 650 projecten
  • Wetenschappelijke kennis
  • Voor wegbeheer en aannemer

Snel naar:

Scannen

Beheren

Adviseren

Werken bij

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ideeën? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

085-0160739
info@dewegenscanners.nl

Bezoekadres
Weteringstraat 14 0001, 7391 TX Twello
Skagerrak 26, 9723 JR Groningen


Lid van Geobusiness Nederland

© 2024 De Wegenscanners | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.