Werken bij De Wegenscanners?

Werken bij de Wegenscanners!

Bij de Wegenscanners kijken we met onze speciale apparatuur ín de weg om te zien wat niemand met het blote oog kan aflezen. Hierin vinden we continu nog verbeteringen en nieuwe manieren om waardevolle informatie op te halen. Daarnaast is innovatie en duurzaamheid belangrijk in ons bedrijf. Zo zetten wij de innovatie ‘de steenslagscanner’ in om te zorgen voor een duurzamer wegonderhoud.

De kracht van ons bedrijf is de bundeling van expertise op gebied van civiele techniek en geofysica, om beheer en onderhoud van wegen slimmer te maken. Als onderdeel van ons kleine maar hechte team draag je bij aan de verbetering van de infrastructuur en de veiligheid op de weg.

 

Gezocht allround medewerker

We hebben regelmatig ruimte voor enthousiaste allround medewerkers om ons team te versterken. Ben je bedreven in data-analyse? Heb je technisch inzicht? Zit je graag op de weg? Of is het creëren van interactieve kaarten jouw passie? Dan ben jij misschien de perfecte aanvulling voor de Wegenscanners.

Wat verwachten we van jou?

Een MBO- of HBO-opleiding met een technische achtergrond, want technologie is de kern van ons werk. Data maakt jou enthousiast, je bent altijd op zoek naar manieren om informatie om te zetten tot waardevolle inzichten. Heb je geen opleiding in deze richting, maar ben je wel bedreven met data en software? Ook dan ben je welkom om te solliciteren en gaan we kijken welke opleiding we je kunnen aanbieden!

Waarom de Wegenscanners?

Wij zijn een klein maar innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met grensverleggend werk in de wegindustrie. Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan de verbetering van de infrastructuur. We hebben standplaatsen in Twello en Groningen. Dus je hebt de keuze om vanuit één van deze locaties te werken. Als je klaar bent voor een uitdagende en dynamische rol in een bedrijf dat voorop loopt in de sector, wacht dan niet langer en solliciteer bij de Wegenscanners. Samen bouwen we aan de wegen van de toekomst!

Solliciteer direct

  • Upload hier je CV

De Wegenscanners

Schakel De Wegenscanners in en zorg dat je ‘in control’ bent in jouw wegbeheer en -onderhoud.

  • >20.000 km gescand
  • 650 projecten
  • Wetenschappelijke kennis
  • Voor wegbeheer en aannemer

Snel naar:

Scannen

Beheren

Adviseren

Werken bij

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ideeën? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

085-0160739
info@dewegenscanners.nl

Bezoekadres
Weteringstraat 14 0001, 7391 TX Twello
Skagerrak 26, 9723 JR Groningen


Lid van Geobusiness Nederland

© 2024 De Wegenscanners | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.