Voor wie?

Voor wie?

Wij werken onder meer voor overheden, aannemers, ingenieursbureaus en bedrijven met een groot eigen bedrijventerrein.

Daarin adviseren we zowel op wegbeheerniveau als op project- en uitvoeringsniveau.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Duurzaam wegbeheer

Door de complete informatievoorziening die je van ons ontvangt na het scannen van wegen, kun je veel duurzamer en efficiënter jouw wegbeheer doen. Verhoog het inzicht in jouw areaal en gebruik deze informatie om het budget voor wegbeheer zo efficiënt mogelijk in te zetten met het oog op veiligheid, gebruik en levensduur.

Risicobeheersing

Voor de start van een onderhoud of nieuwbouwproject is het belangrijk om risico’s en assets in kaart te brengen. Zo kom je tijdens de uitvoering niet voor verrassingen te staan. Wij zorgen met een complete informatievoorziening én bijbehorend advies dat deze risico’s vooraf goed in kaart zijn gebracht. Voor een zorgeloos verloop van wegbeheer- en onderhoud!

KlantervaringenGemeente Putten

De Wegenscanners leveren waardevolle informatie. Op basis daarvan maken we vaak andere keuzes en zetten we ons beschikbare budget nog efficiënter in. Klaas Wijma - Beheerder Wegen - Gemeente Putten  

Gemeente Houten

De Wegenscanners laten zien wat je niet kunt zien, zodat verrassingen tijdens de uitvoering worden voorkomen.     Martin Rakke - gemeente Houten

Rijkswaterstaat (renovatie IJsselbruggen)

“De informatie van de Wegenscanners is erg waardevol geweest. De informatie gaf ons compleet inzicht in de mogelijk risico’s”   Bert Stoeten - Rijkswaterstaat (Renovatie IJsselbruggen)

Rijkswaterstaat

“De Wegenscanners staan altijd voor je klaar en denken mee. Bovendien scheelt hun oplossing enorm in de kosten omdat je bijvoorbeeld geen verkeersmaatregelen hoeft te nemen.”

Ron Veenstra - RijkswaterstaatKiwa Koac

"De combinatie van kennis (civiel en geofysica) die De Wegenscanners in huis hebben, samen met hun flexibiliteit en het snelle schakelen, maakt dit voor mij de ideale partner in wegonderzoek.”

Arjan de Looff - Kiwa KoacGemeente oude IJsselstreek

“Ik zou De Wegenscanners willen aanraden aan iedere gemeente! Ze gebruiken hun jarenlange ervaring en informatie van klanten om zichzelf dagelijks te verbeteren. De oplossing van De Wegenscanners biedt alle informatie die ik nodig heb!”

Alex Bröring - Gemeente Oude IJsselstreekDe Wegenscanners

Schakel De Wegenscanners in en zorg dat je ‘in control’ bent in jouw wegbeheer en -onderhoud.

  • >20.000 km gescand
  • 650 projecten
  • Wetenschappelijke kennis
  • Voor wegbeheer en aannemer

Snel naar:

Scannen

Beheren

Adviseren

Werken bij

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ideeën? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

085-0160739
info@dewegenscanners.nl

Bezoekadres
Weteringstraat 14 0001, 7391 TX Twello
Skagerrak 26, 9723 JR Groningen


Lid van Geobusiness Nederland

© 2024 De Wegenscanners | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.