Wegenscanners kijken in de constructie, ook bij betonvloeren

Na de aandacht voor bollenvloeren naar aanleiding van het instorten van de parkeergarage in Eindhoven zijn tal van bedrijven bezig met versterking- en herstelmaatregelen van gebouwen waarin soortgelijke vloeren in verwerkt zijn.

Hierbij worden diverse hulpmiddelen toegepast om “in de constructie te kijken”. De bestaande op maat afgestemde betonradars die momenteel worden toegepast voor eenvoudige constructieproblemen, blijken niet afdoende voor de complexe constructieverbeteringen die uitgevoerd moeten worden.

De Wegenscanners & TerraCarta slaan handen ineen voor onderzoek bollenvloeren

Zodoende is de hulp in geroepen van de WegenScanners en TerraCarta. Beide bedrijven werken dagelijks met diverse geavanceerde grondradarsystemen in de infrasector. Deze apparatuur heeft een beter onderscheidend vermogen dan een betonradar, kan dieper in de constructie kijken en biedt zodoende uitsluitsel in complexere situaties. Met behulp van deze systemen en onze ervaring in de Infrasector is cruciale wapening opgespoord om te voorkomen dat tijdens herstelwerkzaamheden deze wapening beschadigd wordt.

De Wegenscanners en Terracarta zijn beiden actief in de infra en de bouw en hebben afgelopen jaren een goede positie in de markt opgebouwd. Terracarta is expert op het gebied van kabel- en leidingopsporingsonderzoek rond (water)wegen, spoor, bouwlocaties. De Wegenscanners zijn expert in onderzoek naar de constructieve opbouw van wegen. Beide bedrijven maken gebruik van geavanceerde apparatuur om alles onder het maaiveld in beeld te brengen.

Kennis van techniek en van beton

Om goede informatie aan onze opdrachtgevers te kunnen leveren, is het niet alleen belangrijk om te weten hoe onze apparatuur werkt. Het is ook belangrijk om goed te snappen wat onze opdrachtgever nodig heeft en hoe onze opdrachtgevers denken. In veel gevallen helpt het daarom om ieders expertise te erkennen en om samen te werken dan alles zelf uit te willen voeren.

Onderzoek aan kunstwerken

De opgedane expertise levert ons de kennis om in een later stadium deze technieken te gebruiken voor bouwkundige inspecties aan betonvloeren, maar ook aan betonnen kunstwerken in de weg.

De Wegenscanners

Schakel De Wegenscanners in en zorg dat je ‘in control’ bent in jouw wegbeheer en -onderhoud.

  • >20.000 km gescand
  • 650 projecten
  • Wetenschappelijke kennis
  • Voor wegbeheer en aannemer

Snel naar:

Scannen

Beheren

Adviseren

Werken bij

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en ideeën? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

085-0160739
info@dewegenscanners.nl

Bezoekadres
Weteringstraat 14 0001, 7391 TX Twello
Skagerrak 26, 9723 JR Groningen


Lid van Geobusiness Nederland

© 2024 De Wegenscanners | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.